Nordnet Events

Investera i ett hållbart bolag med stark tillväxt

Datum: 2019-12-09 Tid: 12:00 - 13:00

Nordnet bjuder in dig till Kollect on Demand Investerarpresentation

Tisdagen den 9 december är du välkommen till en företagspresentation som arrangeras av Mangold Fondkommission.

Kollect är ett irländsk techbolag som erbjuder tjänster inom avfallshantering genom deras digitala plattform och unika avfallskomprimatorer.

Den digital plattformen möjliggör för hushåll och företag att hantera allt avfall online och vid behov.
Plattformen knyter samman hushåll och företag med licensierade avfallspartners för att erbjuda en kundanpassad och kostnadseffektiv avfallshantering. Plattformen gör det möjligt att analysera och hantera data inom avfall på ett helt nytt sätt; vilket möjliggör för en ökad kontroll för graden av återvinning.

Inom avfallsavlämning är bolaget ensamma på Irland om att tillhandahålla BIGBin, en avfallskomprimator där kunden betalar per användning och volym. BIGBin tar emot återvinning och generellt avfall och är placerade på strategiska områden såsom bensinstationer, supermarkets, garageplatser.

Genom dessa två affärsområden förenklar bolaget vardagen för hundratusentals människor på Irland och UK genom att kundanpassa avfallshanteringen för hushåll och företag.

Kollect har haft en stark tillväxt sedan de grundades i december 2015. Bolaget har ökat sin omsättning från 2016 till 2018 med ca 200%. Den växande marknaden i och med nya regelverk och lagar kommer gynna den fortsatta starka tillväxtstrategin för bolaget. Kollect etablerade sig även nyligen i Manchester, UK, där de överträffade budget redan första månaden.

Var med från start, sista dag för teckning är 10 december 2019.

Företagspresentationen sker på engelska.

Eventet äger rum måndagen den 9 december 12.00-13.00 på Elite Hotel Stockholm Plaza.

Välkommen!

Vänliga hälsningar,
Nordnet

Nordnets veckobrev.

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.

Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.