Nordnet Events

Webinar: Shape Robotics med CEO och grundaren David Johan Christensen

Datum: 2020-06-16 Tid: 16:00 - 17:00

< Shape Robotics Webinar hittar du här >

På måndagen den 15 juni anordnar vi ett live webinar om börsnoteringen av Shape Robotics på Nasdaq First North.

På webinariet får du en introduktion av Shape Robotics och deras kommande notering på Nasdaq First North. Du kan teckna aktier via Nordnet i samband med noteringen – den sista teckningsdagen är 18 juni 2020. Shape Robotics är ett danskt robotteknikföretag som med en stark position på den globala EdTech-marknaden utvecklar och producerar undervisningsrobotar som gör att elever och studenter får kunskaper i bland annat programmering, digital design och robotteknik. Shape Robotics system och undervisningsrobot, även kallad Fable, har utvecklats till att vara ett av marknadens starkaste erbjudanden inom undervisningsteknologi.

Måndagen den 15 juni klockan 17.00 talar VD och medgrundare av Shape Robotics, David Johan Christensen, när Nordnet bjuder in till ett LIVE webinar. David berättar om företagets strategi och tillväxtplaner samt om investmentcaset i Shape Robotics. Du kan följa eventet live från din dator eller telefon den 15 juni kl. 17.00, då du också har möjlighet att ställa frågor till VD David Johan Christensen.

Webinaret kommer att visas på Shape Robotics YouTube-kanal. Eventet kommer att uppdateras med en länk till presentationen ett par timmar innan start. Vill du få en påminnelse kan du enkelt anmäla dig till eventet nedan.

  • Datum: 2020-06-16
  • Tid: 16:00 - 17:00

Nordnets veckobrev.

Få Nordnets veckobrev varje måndagsmorgon med börsens viktigaste händelser.

Vill du veta mer om hur Nordnet behandlar dina personuppgifter, klicka här.